+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Azijietiška virtuvė

Tinklelis
Sąrašas

Rodoma 1–16 iš 133

Rikiavimas

Tinka gardinti ant grotelių kepamoms mėsoms. Rekomenduojama troškiniams, marinatams, aštriems mėsos, daržovių ir žuvies patiekalams gardinti. Gardinkite saikingai.

Alyvuogių išspaudų aliejus (OPO) – tai aliejus, susidedantis iš rafinuoto alyvuogių išspaudų aliejaus ir pirmojo spaudimo alyvuogių aliejų. Šis aliejus vartojamas gaminant maistą, todėl jį rekomenduojama kepti. Aliejuje nėra GMO, be alergenų.

Aštrus sojos padažas su čili ,,Sambal Manis Knorr” nepakeičiamas gaminant „stir-fry”” tipo patiekalus. Tereikia pridėti jo prie wok keptuvėje apkeptų daržovių ir mėsos. Suteikia patiekalams rytietiško saldžiai pikantiško skonio su daržovių užuomina. Pavyzdiniai patiekalai: kimči, saldi vištiena apelsinų padaže su sezamais.

Aštrus padažas su čili ir pomidorais ,,Pang Gang Knorr” dažniausiai naudojamas mėsai marinuoti prieš kepant ar griliuojant.

Kiaulienos kotletinė: 80% raumens, 20% riebalų.

Krakmolas naudojamas kaip maisto priedas gaminant konditerijos ir kulinarijos gaminius.

Sudėtis: čili 56%, česnakai, cukrus, druska, cukranendrių actas.

Citrinų sultys iš koncentrato, konservantas. Tinka prie salotų, žuvies, mėsos, carpaccio, vaisių salotų, ledų, arbatų, kokteilių.

“Spring roll” suktinukus galima patiekti su mėgiamais padažais kaip užkandį ar pagrindinį patiekalą.

“Spring roll” suktinukus galima patiekti su mėgiamais padažais kaip užkandį ar pagrindinį patiekalą.

“Spring roll” suktinukus galima patiekti su mėgiamais padažais kaip užkandį ar pagrindinį patiekalą.

“Spring roll” suktinukus galima patiekti su mėgiamais padažais kaip užkandį ar pagrindinį patiekalą.

Rekomenduojama gardinti daržovių patiekalus, troškinius, padažus. Puikiai tinka pupelių, žirnių, lęšių bei bulvių patiekalams gardinti.

Aitrus pomidorų kečupas su Čili pipirais

Sudėtis: vanduo, garstyčių grūdai, actas (20%), druska,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, konservantas kalio metabisulfitas.

Tinka gardinti įvairius mėsos ir daržovių patiekalus. Naudojamas tiek terminio apdorojimo pradžioje, tiek baigiant ruošti patiekalą. Dažnai naudojamas didkepsnių gardinimui kepimo metu.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00