+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Bakalėja

Tinklelis
Sąrašas

Rodoma 1–16 iš 476

Rikiavimas

Klasikinis, puikaus skonio ir tvirtos konsistencijos padažas ,,1000 salų Hellmann’s”. Puikiai tinka kepsninėse ruošiamiems patiekalams, salotoms, jūrų gėrybėms, sumuštiniams ar daržovių užkandžiams. Subalansuoto skonio su pomidorų ir paprikų natomis. Sudėtyje yra daržovių gabaliukų. Be konservantų ir dirbtinių dažiklių.

Unikalus kreminis padažas ,,Knorr” su brokolių gabaliukais, pagamintas iš 4 sūrių kombinacijos – su mėlynuoju pelėsiu, kietojo ir „Cresceneza”” tipo sūrių. Idealus prie įvairių rūšių mėsos, žuvies, daržovių ir Italijos virtuvės patiekalų.

5 grūdų dribsniai gaminami iš rugių, kviečių, miežių, avižų ir grikių. Dribsniai gaminami apibarstant išgrynintus ir supjaustytus grūdus. Gamyboje naudojamos rugių, kviečių, miežių, avižų ir grikių veislės yra įregistruotos oficialiame ES sąraše (genetiškai nemodifikuotos).

Aguonos naudojamos saldiems kepiniams, įdarams ir duonos gaminiams. Galima praturtinti salotas, sveikuoliškus kokteilius ir padažus.

Agurkų ir garstyčių salotos tiks prie įvairiausių mėsos ar žuvies patiekalų. Jos ne tik papuoš stalą, bet ir suteiks naujo, aitresnio skonio.

Paprikos yra nacionalinis Ispanijos prieskonis – vietiniai naudoja jas daugelyje patiekalų, įskaitant garsiąją paeliją. Aštriosios paprikos ,,Knorr” gaminamos iš aitriųjų paprikų ir yra daug švelnesnės negu Kajeno paprikos. Idealus sauso Ispanijos dirvožemio, saulėto Viduržemio jūros klimato, pasižyminčio aukšta temperatūra ir menkais krituliais, derinys padeda mūsų paprikoms subrandinti visą skonį. Jos dažnai naudojamos visuose patiekaluose, kuriems reikia aštrumo, labiausiai sriubose ir troškiniuose.

Tinka gardinti ant grotelių kepamoms mėsoms. Rekomenduojama troškiniams, marinatams, aštriems mėsos, daržovių ir žuvies patiekalams gardinti. Gardinkite saikingai.

Sudėtis: Kalamata alyvuogės, vanduo, druska, actas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – pieno rūgštis.

Alyvuogių išspaudų aliejus (OPO) – tai aliejus, susidedantis iš rafinuoto alyvuogių išspaudų aliejaus ir pirmojo spaudimo alyvuogių aliejų. Šis aliejus vartojamas gaminant maistą, todėl jį rekomenduojama kepti. Aliejuje nėra GMO, be alergenų.

Traškūs ir kiek saldūs anakardžių riešutai – tikrai karališka skonio patirtis ir tikra užkandžių stalo puošmena! Anakardžių sudėtyje gausu vertingųjų riebalų, todėl tai ne tik gardus bei naudingas užkandis, bet ir neišsemiamos energijos suteiksiantis delikatesas. Labiausiai vertinamas dėl: geležies, mangano, kalio ir magnio. Kilmės šalys: Indija, Vietnamas, Mozambikas.

Sudėtis: ananasai ( griežinėliai), vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga.

Ananasai – skanus egzotiškas vaisius, kurio sultys – labai skanios. Todėl norėdami ne tik vitaminų, bet ir puikaus skonio, ragaukite ananasų nektarą.

Ančiuvių filė (Engraulis Encrasicolus), saulėgrąžų aliejus, druska.

Ančiuviai (Engraulis Encrasicolus), saulėgrąžų aliejus, druska.

Saldžiarūgščiai aštraus skonio garstyčios su grūdeliais gaminamos iš sumaltų bei sveikų garstyčių grūdelių – taip jose išsaugomas vertingas eterinis aliejus ir sodrus skonis.

Apelsinų džemas su žievelių gabalėliais puikiai tiks arbatoms, desertams ir tiesiog valgyti be jokių priedų. Pajuskite vasaros skonį bet kuriuo metų laiku.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00