+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Aliejai, riebalai

Tinklelis
Sąrašas

Rikiavimas

Alyvuogių išspaudų aliejus (OPO) – tai aliejus, susidedantis iš rafinuoto alyvuogių išspaudų aliejaus ir pirmojo spaudimo alyvuogių aliejų. Šis aliejus vartojamas gaminant maistą, todėl jį rekomenduojama kepti. Aliejuje nėra GMO, be alergenų.

Rafinuotas rapsų aliejus, kurį rekomenduojama naudoti tik maisto patiekalų gruzdinimui, kepimui.

Purškiamas universalus atskyrimo aliejus ,,Trennspray” skirtas tiems, kurie nori valgyti keptą, tačiau turintį mažiau riebalų maistą. Jis naudojamas kepimo dangoms (keptuvėms, grotelėms) papurkšti, kad kepamas maistas nepriliptų prie kepimo paviršiaus. Pačios geriausios atskyrimo savybės, visiškai paprastas naudojimas, 100% augalinių aliejų sudėtis. Purškiamas, 600 ml tūrio flakonėlis.

Rafinuotas rapsų aliejus, tinkantis salotoms, kepimui, įvairių patiekalų ruošimui.

Rafinuotas rapsų aliejus, tinkantis salotoms, kepimui, įvairių patiekalų ruošimui.

Rafinuotas saulėgrąžų aliejus, tinkantis salotoms, kepimui, įvairių patiekalų ruošimui.

Rafinuotas saulėgrąžų aliejus, tinkantis salotoms, kepimui, įvairių patiekalų ruošimui.

Šaltai pirmuoju spaudimu spaustas saulėgrąžų aliejus. Rafinuotas, dezodoruotas. Plačiai naudojamas maisto gamyboje (kepimui, salotų, konservų užpilams). Saulėgrąžų aliejus pasižymi palyginti nedideliu sočiųjų riebalų kiekiu ir ženklia vitamino E dalimi. Šis aliejus neturi savito prieskonio ar aromato, todėl nepakeičia maisto skonio savybių.

Sviesto skonio skystas augalinių riebalų mišinys ,,Rama Culinesse Profi” skirtas maistui gruzdinti, kepti ir pagardinti.

Ypač tyras alyvuogių aliejus, gaminamas iš alyvmedžio vaisių. Gryniausias su labiausiai intensyviu skoniu ir aukščiausios kokybės pirmo spaudimo aliejus, kurio rūgštingumas yra mažesnis negu 1 %. Kulinarijoje naudojamas natūralus (pvz. salotoms).

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00