+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Majonezas, padažai, užpilai

Tinklelis
Sąrašas

Rodoma 1–16 iš 115

Rikiavimas

Klasikinis, puikaus skonio ir tvirtos konsistencijos padažas ,,1000 salų Hellmann’s”. Puikiai tinka kepsninėse ruošiamiems patiekalams, salotoms, jūrų gėrybėms, sumuštiniams ar daržovių užkandžiams. Subalansuoto skonio su pomidorų ir paprikų natomis. Sudėtyje yra daržovių gabaliukų. Be konservantų ir dirbtinių dažiklių.

Unikalus kreminis padažas ,,Knorr” su brokolių gabaliukais, pagamintas iš 4 sūrių kombinacijos – su mėlynuoju pelėsiu, kietojo ir „Cresceneza”” tipo sūrių. Idealus prie įvairių rūšių mėsos, žuvies, daržovių ir Italijos virtuvės patiekalų.

Agurkų ir garstyčių salotos tiks prie įvairiausių mėsos ar žuvies patiekalų. Jos ne tik papuoš stalą, bet ir suteiks naujo, aitresnio skonio.

Saldžiarūgščiai aštraus skonio garstyčios su grūdeliais gaminamos iš sumaltų bei sveikų garstyčių grūdelių – taip jose išsaugomas vertingas eterinis aliejus ir sodrus skonis.

Aštrus sojos padažas su čili ,,Sambal Manis Knorr” nepakeičiamas gaminant „stir-fry”” tipo patiekalus. Tereikia pridėti jo prie wok keptuvėje apkeptų daržovių ir mėsos. Suteikia patiekalams rytietiško saldžiai pikantiško skonio su daržovių užuomina. Pavyzdiniai patiekalai: kimči, saldi vištiena apelsinų padaže su sezamais.

Aštrus padažas su čili ir pomidorais ,,Pang Gang Knorr” dažniausiai naudojamas mėsai marinuoti prieš kepant ar griliuojant.

Ypač aštrus kečupas – aštrių pojūčių mėgėjams!

Klasikinis baltasis padažas ,,Knorr” – tobulo skonio ir konsistencijos padažas, nepakeičiamas ruošiant grietininius padažus. Jis pasižymi švelnia kremine tekstūra. Dera su kitomis patiekalo sudedamosiomis dalimis. Tinkamas ir kaip padažo pagrindas. Šį baltą padažą paprasta ir greita paruošti.

Baltojo vyno actas su acto rūgšties rūgštingumu ne mažesniu kaip 6%. Tinka vegetarmas, be laktozės ir glitimo.

Sudėtis: vyno actas (vynas, antioksidantas: kalio metabisulfitas), koncentruota vynuogių misa, dažiklis: karamelė E150d. Be laktozės, glitimo, tinka vegetarams.

Sudėtis: koncentruotos vynuogių sultys, balzaminis actas „Aceto balsamico di Modena “IGP 35% (vyno actas, koncentruotas vynuogių sirupas, karamelinis dažiklis E150d), gliukozės ir fruktozės sirupas, modifikuotas krakmolas.

Barbekiu padažas ,,Hellmann’s”. Tinka vegetarams ir veganams.

Sudėtis: vanduo, cukrus, pomidorų koncentratas, baltojo vyno actas, slyvų koncentratas, modifikuotas krakmolas, spirito actas, druska, dažikliai (amoniako-sulfito karamelė, amoniako karamelė), prieskoniai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinos rūgštis), tirštiklis (ksantano derva), medžiaga konservantas (kalio sorbianatas), dūmų aromatas.

Pomidorų padažas su pomidorų gabaliukais
.

Trintų pomidorų padažas su morkomis, cukinijomis, paprikomis, porais, pastarnokais.

Trintų pomidorų padažas su saulėje džiovintais pomidorais ir Viduržemio regiono prieskoniais.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00