+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
20,69 2 prekės

Prieskoniai

Tinklelis
Sąrašas

Rodoma 1–16 iš 160

Rikiavimas

Aguonos naudojamos saldiems kepiniams, įdarams ir duonos gaminiams. Galima praturtinti salotas, sveikuoliškus kokteilius ir padažus.

Paprikos yra nacionalinis Ispanijos prieskonis – vietiniai naudoja jas daugelyje patiekalų, įskaitant garsiąją paeliją. Aštriosios paprikos ,,Knorr” gaminamos iš aitriųjų paprikų ir yra daug švelnesnės negu Kajeno paprikos. Idealus sauso Ispanijos dirvožemio, saulėto Viduržemio jūros klimato, pasižyminčio aukšta temperatūra ir menkais krituliais, derinys padeda mūsų paprikoms subrandinti visą skonį. Jos dažnai naudojamos visuose patiekaluose, kuriems reikia aštrumo, labiausiai sriubose ir troškiniuose.

Tinka gardinti ant grotelių kepamoms mėsoms. Rekomenduojama troškiniams, marinatams, aštriems mėsos, daržovių ir žuvies patiekalams gardinti. Gardinkite saikingai.

Askorbo rūgštis naudojama kaip rūgštingumą reguliuojanti mežiaga. Dedama į šviežių bulvių tarkių masę, kad netamsėtų.

Rekomenduojama gardinti įvairias mėsas kepant keptuvėje, žemoje temperatūroje orkaitėje, uždarose kepsninėse ir ant grotelių. Tinka gardinti didkepsnius, mėsos ir daržovių troškinius.

Rekomenduojama gardinti patiekalus iš grybų, mėsos, įvairių kruopų ir daržovių. Tinka gardinti sriubas, troškinius ir padažus. Grybų gabaliukai suteiks gaminamiems patiekalams lengvą miško grybų aromatą.

Rekomenduojama gardinti žuvies ir jūros gėrybių patiekalus. Labai tinka verdamiems ir troškinamiems mėsos patiekalams, ypač iš jautienos ir veršienos.

Barbecue marinatas – klasikinio skonio mėgėjams. Jis suminkština mėsą ir suteikia jai subtilų dūmo aromatą.

Labai tinka gardinti picas, makaronus, daržovių ir kruopų patiekalus. Puikiai dera su pomidorais ir česnakais padažuose ir troškiniuose. Jais gardinami paukštienos, veršienos, varškės ir sūrio patiekalai.

Rekomenduojama gardinti ant grotelių kepamiems jautienos didkepsniams ir kitoms jautienos mėsos dalims. Įtriname aliejumi bei prieskonių mišiniu (1 kg – 25 g prieskonių). Tinka ir kepimui orkaitėje.

Rekomenduojama gardinti ant grotelių kepamiems kiaulienos kepsniams ir kitoms kiaulienos mėsos dalims. Įtriname aliejumi bei prieskonių mišiniu (1 kg – 25 g prieskonių). Tinka ir kepimui orkaitėje.

Rekomenduojama gardinti ant grotelių kepamiems vištienos kepsniams ir kitoms vištienos dalims. Įtriname aliejumi bei prieskonių mišiniu (1 kg – 25 g prieskonių). Tinka ir kepimui orkaitėje.

Prieskonių mišinys ,,Pommes Frites” keptoms, gruzdintoms bulvėms. Sudėtyje yra paprikos, svogūnų, kario. Tinka veganams ir vegetarams.

Tinka gardinti gruzdintas, virtas ir keptas bulvytes, patiekalus iš tarkuotų bulvių, įvairių daržovių ir kruopų. Gardinama tiek patiekalo ruošimo pradžioje, tiek baigiant gaminimą. Rekomenduojame 1 kg daržovių – 20 g prieskonių.

Dekoruojantis česnakinis – pipirinis prieskonių mišinys su druska. Rekomenduojama naudoti 15–20 g/kg mėsos.

Česnakų granulės tinka šaltiems ir šiltiems patiekalams, dešroms gaminti.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00