+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Indiška virtuvė

Tinklelis
Sąrašas

Rodoma 1–16 iš 34

Rikiavimas

Tinka gardinti ant grotelių kepamoms mėsoms. Rekomenduojama troškiniams, marinatams, aštriems mėsos, daržovių ir žuvies patiekalams gardinti. Gardinkite saikingai.

Labai tinka gardinti picas, makaronus, daržovių ir kruopų patiekalus. Puikiai dera su pomidorais ir česnakais padažuose ir troškiniuose. Jais gardinami paukštienos, veršienos, varškės ir sūrio patiekalai.

Rekomenduojama karštiems gėrimams, įvairiems desertams, troškiniams ir marinatams gardinti. Lazdeles galima naudoti kelis kartus, tik žieveles reikia gerai nuplauti ir išdžiovinti.

Rekomenduojama gardinti daržovių patiekalus, troškinius, padažus. Puikiai tinka pupelių, žirnių, lęšių bei bulvių patiekalams gardinti.

Geltonoji kario pasta ,,Knorr” pagaminta Tailande. Gaminama pagal autentišką tajų receptą, iš šviežių tailandietiškų ingredientų, tokių kaip citrinžolė, galangalas, ciberžolė, raudonosios aitriosios paprikos ar kafiro laimo žievelė. Spalvą suteikia ciberžolės. Vidutiniškai aštri. Idealiai tinka prie paukštienos, krevečių ir daržovių patiekalų. Galima ją dėti į sriubas, padažus ir marinatus.

Suteikia daug aromato mėsos troškiniams, ankštinių daržovių ir ryžių patiekalams, verdamiems marinatams ir padažams. Labai populiarus įvairių desertų ir saldžių kepinių gardintojas. Labai tinka karštiems gėrimams, arbatoms ir karštam vynui gardinti.

Ramiojo vandenyno kalmarų filė (Lot. Todarodes Pacificus) vartojama tiek skrudinta, tiek virta, troškinta ar kepta.

Kariu rekomenduojama gardinti rytietiškus ir įvairius Azijos šalių patiekalus iš ryžių, daržovių, mėsos ir žuvies. Tinka troškiniams, sriuboms ir padažams.

Ryškiomis ir aromatingomis kumino sėklomis skaninami įvairūs troškiniai, plovai ir kitų kruopų patiekalai. Labai populiarūs Meksikos, Artimųjų Rytų ir Azijos virtuvėse. Tinka tiek vegetariškiems, tiek mėsos patiekalams gardinti.

Ciberžolė (kurkuma) tinka daržovėms, ryžiams, sriuboms, troškiniams, padažams, įvairiems kepiniams, mėsai, žuviai gardinti.

Ciberžolės šaknies milteliai patiekalams suteikia ryškų skonį, aromatą ir išskirtinį aukso geltonumo atspalvį. Ciberžole gardinami mėsos, daržovių, ryžių patiekalai. Jos dedama į padažus, sriubas, troškinius, kepinius ir karštus gėrimus.

Labai tinka padažams, sriuboms, daržovių ir mėsos troškiniams gardinti. Plačiai naudojama Kaukazo regione ir Azijos virtuvėje.

Malta raudonoji saldžioji paprika plačiai naudojama marinuojant ir gardinant žuvies, įvairios mėsos, daržovių ir kruopų patiekalus. Tinka gardinti sriubas, padažus ir troškinius. Naudojamos įvairiuose etninių virtuvių patiekaluose. Galima gardinti labai gausiai.

Populiariausias prieskonis, skirtas desertų ir saldžių kepinių gardinimui. Patiekalams suteikia šventinio skonio ir aromato. Tinka gardinti paukštieną, jūros gėrybes, ėrieną, egzotiškus patiekalūs ir padažus. Cinamonu gardinama kava ir įvairios arbatos.

Rekomenduojama gardinti žuvų, mėsos, paukštienos patiekalus. Tinka gardinti Rytietiškas sriubas, padažus, troškinius, daržovių ir vaisių salotas, šaltus ir karštus gėrimus, uogienes ir įvairius saldžius desertus bei kepinius.

Rekomenduojama gardinti Artimųjų Rytų ir Azijos virtuvių patiekalus. Ryškaus skonio ir aromato prieskoniai praturtina įvairius troškinamus mėsos ir daržovių patiekalus ir padažus. Tinka sūriems ir saldiems kepiniams, karštiems gėrimams gardinti.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00