+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Itališka virtuvė

Tinklelis
Sąrašas

Rodoma 1–16 iš 28

Rikiavimas

Sudėtis: Kalamata alyvuogės, vanduo, druska, actas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – pieno rūgštis.

Ančiuvių filė (Engraulis Encrasicolus), saulėgrąžų aliejus, druska.

Sudėtis: vyno actas (vynas, antioksidantas: kalio metabisulfitas), koncentruota vynuogių misa, dažiklis: karamelė E150d. Be laktozės, glitimo, tinka vegetarams.

Sudėtis: koncentruotos vynuogių sultys, balzaminis actas „Aceto balsamico di Modena “IGP 35% (vyno actas, koncentruotas vynuogių sirupas, karamelinis dažiklis E150d), gliukozės ir fruktozės sirupas, modifikuotas krakmolas.

Citrinų sultys iš koncentrato, konservantas. Tinka prie salotų, žuvies, mėsos, carpaccio, vaisių salotų, ledų, arbatų, kokteilių.

Dresingas Pesto Felix 285g

Šis itališkas padažas pasižymi Italijos virtuvei būdingu bazilikų ir čiobrelių bei džiovintų pomidorų skoniu. Puikus kaip vinaigrette padažas ar prieskoniai salotoms. Idealus kaip padažas prie Kaprio salotų, taip pat prie ant grotelių keptų daržovių, tokių kaip baklažanai, paprikos, cukinijos.

Tai vienas iš ispanų virtuvės pasididžiavimų, o ši chorizo dešra puikiai įkūnija visas Viduržemio jūros regiono mėsos paruošimo tradicijas, kurias iki šių dienų leidžia išlaikyti nepriekaištingos gamybos technologijos.

Itališki makaronai lazanijai iš kietųjų kviečių manų kruopų, kiaušinių.

Itališki makaronai Fusilli De Cecco gaminami iš aukščiausios kokybės makaronų presuojamų bronzinėmis plokštėmis, kad makarono paviršius pasišiauštų – taip geriau prilimpa skaniausi naminiai padažai ir atsiskleidžia skonis. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos.

Itališki makaronai Penne Rigate De Cecco gaminami iš aukščiausios kokybės makaronų presuojamų bronzinėmis plokštėmis, kad makarono paviršius pasišiauštų – taip geriau prilimpa skaniausi naminiai padažai ir atsiskleidžia skonis. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos.

Itališki makaronai Tagliatelle De Cecco gaminami iš aukščiausios kokybės makaronų presuojamų bronzinėmis plokštėmis, kad makarono paviršius pasišiauštų – taip geriau prilimpa skaniausi naminiai padažai ir atsiskleidžia skonis. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos, kiaušiniai.

Itališki makaronai, pagaminti iš kietųjų kviečių manų kruopų, kiaušinio 20%.

Sterilgarda kompanijos šviežių sūrių linija yra skirta naudoti virtuvėje nesudėtingų, praktiškų patiekalų ruošimui. Mascarpone Sterilgarda žinoma kaip vienas iš išskirtinių Italijos produktų, ypač naudojamų gaminant skanius desertus ir užkandžius. 80% riebumo sūris yra baltos spalvos, kreminės tekstūros, turinčios tam tikrą rūgštumą ir švelnų skonį.

Grietinėlės – sūrio padažas ,,Carbonara Knorr” su rūkyta šonine. Idealus padažas Itališkiems patiekalams, ryžiams, žuviai, mėsai ir daržovėms.

Pomidorų padažas ,,Napoli Knorr” su bazilikais ir raudonėliais. Įdealiai tinka su pica, makaronais, ryžiais, žuvies, mėsos, daržovių patiekalais ir užkepėlėmis. Sudėtis: pomidorų koncentratas (58%), krakmolas, cukrus, joduota druska, augalinis aliejus, maltodekstrinas, svogūnai (1,1%), bazilikai, raudonėliai, čiobreliai, baltieji pipirai. Be dirbtinių dažiklių.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00