+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Jūros gėrybės

Tinklelis
Sąrašas

Rodoma 1–16 iš 71

Rikiavimas

Burgudiškai paruoštos sraigės. Sudedamosios dalys: SRAIGIŲ mėsa 50% (Helix Lucorum), SVIESTAS, vanduo, česnakai 1,5%, druska 1%, petražolės 1%, pipirai 0,03%, prieskoniai (sudėtyje yra SALIERO).

Ramiojo vandenyno kalmarų filė (Lot. Todarodes Pacificus) vartojama tiek skrudinta, tiek virta, troškinta ar kepta.

Traškios krevetės su saldžiarūgščiu padažu – puikus užkandis tiek svečiams, tiek namiškiams. Lengvai ir greitai paruošiamas produktas ne tik keptuvėje, bet ir orkaitėje!

Jūros šukutės – dvigeldis moliuskas, panašaus skonio į krabų mėsa. Jose gausu vitamino B12, fosforo, baltymų. Pateikti kaip užkandį ar pagrindinį patiekalą.

Jūros šukutės – dvigeldis moliuskas, panašaus skonio į krabų mėsa. Jose gausu vitamino B12, fosforo, baltymų. Pateikti kaip užkandį ar pagrindinį patiekalą.

Baltymų ir polinesočiųjų riebalų šaltinis. Puikiai tinka troškiniams, kepimui ant grilio. Svarbu neperkepti, kad netaptų guminis.

Vėžiai yra gaudomi Ispanijos upėse. Valgoma tik uodeginė dalis. Mėsa turi daug baltymų, bet mažai druskos, riebalų ir cholesterolio. Virta vėžių mėsa yra saldaus skonio ir dažnai pateikiama su saldžiais vaisiais salotose.

Sudedamosios dalys: aštuonkojų gabaliukai 30%, kalmarų žiedai 20%, kalmarų čiuptuvai 20%, virti moliuskai 20%, krevetės 10%). Puikiai tinka paelijai, troškiniams gaminti.

Sudedamosios dalys: aštuonkojų gabaliukai 30%, kalmarų žiedai 20%, kalmarų čiuptuvai 20%, virti moliuskai 20%, krevetės 10%). Puikiai tinka paelijai, troškiniams gaminti.

Krabas minkštame kiaute, 14 vnt kilograme. Tai reiškia, kad valgoma su kiautu. Rekomenduojama gruzdinti karštame aliejuje.

Aštuonkojis , kuriame gausu vitaminų ir mikroelementų. Priešingai nei kitos jūros gėrybės, aštuonkojus reikia ilgai virti, kol jie suminkšės. Tinka salotoms, karštiems patiekalams su bulvėmis ar kepimui ant griliaus.

Aštuonkojis , kuriame gausu vitaminų ir mikroelementų. Priešingai nei kitos jūros gėrybės, aštuonkojus reikia ilgai virti, kol jie suminkšės. Tinka salotoms, karštiems patiekalams su bulvėmis ar kepimui ant griliaus.

Ančiuvių puselės tempura tešloje ypač tinka prie jūros gėrybių užkandžių asorti. Rekomenduojama patiekti su padažu.

Formuoti kalmarų žiedai. Tinka salotoms ar paelijai gaminti.

Formuoti kalmarų žiedai. Tinka salotoms ar paelijai gamint.

Populiarius ispanų užkandis – kalmarų masės žiedai tešloje. Tinka tiek šalti, tiek karšti. Patiekti su padažu.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00