+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Jūros gėrybių pusgaminiai

Tinklelis
Sąrašas

Rodoma 1–16 iš 18

Rikiavimas

Burgudiškai paruoštos sraigės. Sudedamosios dalys: SRAIGIŲ mėsa 50% (Helix Lucorum), SVIESTAS, vanduo, česnakai 1,5%, druska 1%, petražolės 1%, pipirai 0,03%, prieskoniai (sudėtyje yra SALIERO).

Traškios krevetės su saldžiarūgščiu padažu – puikus užkandis tiek svečiams, tiek namiškiams. Lengvai ir greitai paruošiamas produktas ne tik keptuvėje, bet ir orkaitėje!

Ančiuvių puselės tempura tešloje ypač tinka prie jūros gėrybių užkandžių asorti. Rekomenduojama patiekti su padažu.

Formuoti kalmarų žiedai. Tinka salotoms ar paelijai gaminti.

Formuoti kalmarų žiedai. Tinka salotoms ar paelijai gamint.

Populiarius ispanų užkandis – kalmarų masės žiedai tešloje. Tinka tiek šalti, tiek karšti. Patiekti su padažu.

Populiarius ispanų užkandis – kalmarų masės žiedai tešloje su žolelėmis. Tinka tiek šalti, tiek karšti. Patiekti su padažu.

Populiarus ispanų užkandis – kalmarų masės žiedai tešloje su žolelėmis. Tinka tiek šalti, tiek karšti. Rekomenduojama patiekti su padažu.

Populiarius ispanų užkandis – kalmarų masės žiedai tešloje. Tinka tiek šalti, tiek karšti. Patiekti su padažu.

Pjaustyti patagonijos kalmarai, apvolioti džiūvėsėliuose. Rekomenduojama naudoti kaip užkandį arba pagardinti grilintų daržovių salotas.

Krevetės su uodegėle tešloje puikiai tinka užkandžiams. Rekomenduojama patiekti su padažu.

Drugelio formos krevetės, apvoliotos džiūvėsėliuose su kokosų drožlėmis, itin saldaus skonio. Tinka užkandžiams. Patiekti su aštresniu padažu.

Juodųjų jūros dumblių salotos HIJIKI su morkomis ir edamama sojų pupelėmis. Tinka kaip garnyras prie užkandžių.

Krevetės apvyniotos bulvių siūlais, itin traškios. Puikiai tinka užkandžiams. Rekomenduojama patiekti su padažu.

Krevetės filo tešloje tinka užkandžiams. Patiekti su padažu.

Krabų skonio masė apvolioti džiūvėsėliuose su krabo žnyple. Tinka prie užkandžių asorti. Patiekti su padažu.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00