+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Lengviau su Sous Vide

Tinklelis
Sąrašas

Rodoma 1–16 iš 19

Rikiavimas

Konservuoti vakuume avinžirniai paruošiami iš sausų sėklų ir rehidratuojami mirkant „Cicer arietum L“.

Konservuotos vakuume raudonos pupelės yra paruošiamos iš sausų sėklų ir rehidratuojamos mirkant “Phaseolus vulgaris L”

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,4– 1,8kg. Į pakuotę įeina 6 vnt. antienos krūtinėlių, kurių kiekvienos svoris ~190- 240g. Sultinys išsiskyręs terminio apdorojimo metu sudaro ~20% gaminio svorio.

• Paruošimo būdas: atitirtipni kambario temperatūroje. Kepti keptuvėje iš visų pusių, kol produktas taps auksinės spalvos. Kepti iki 200ºC įkaitintoje konvekcinėje krosnelėje 10 min. arba 220ºC. Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,6–2,8 kg. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~35% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir supjausčius šildyti 80°C temperatūros garuose apie 15 min. (arba 100°C temperatūroje 8 min.). Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,6–2,8 kg. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir supjausčius šildyti 80°C temperatūros garuose apie 15 min. (arba 100°C temperatūroje 8 min.). Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~700–900g. Pakuotėje viena karka su kaulu. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir šildyti apie 30 min. apie 200°C įkaitintoje orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje apie 7 min. esant 700W. Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,6–2,8kg. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir supjausčius šildyti 80°C temperatūros garuose apie 15 min. Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,6–2,8kg. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir supjausčius šildyti 80°C temperatūros garuose apie 15 min. (arba 100°C temperatūroje 8 min.). Papildomai neužšaldyti.

Vakuuminėje pakuotėje yra 2 vyniotiniai, kurių kiekvieno svoris ~1 kg. Vyniotinis pagamintas iš vištienos mėsos išorėje ir yra įdarytas malta vištiena, baziliko ir oregano prieskoniais bei džiovintais pomidorais. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminėje pakuotėje yra 2 vyniotiniai, kurių kiekvieno svoris ~1,2 kg. Vyniotinis pagamintas iš višttienos mėsos išorėje ir yra įdarytas malta kiauliena, virtu kiaulienos kumpiu, rūkyta kiaulienos šonine ir špinatais. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje. Šildyti apie 15-20 min. iki 190°C įkaitintoje konvekcinėje krosnelėje arba apie 20-30 min. 200°C įkaitintame garintuve kol produkto paviršius įgaus auksinį atspalvį. Pakartotinai neužšaldyti

Pavieniai didesni nei 100 kg užsakymai be prognozės tvirtinami individualiai pagal galimybes.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1–1,5 kg. Šonkauliai mėsingi, juos sudaro ~66% mėsos, ~34% kaulų. Rekomenduojamas svoris vienai porcijai- 300g (200g iškeptos mėsos). Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir šildyti konvekcinėje krosnelėje/ karšto oro orkaitėje 12-15 min. 200°C temperatūroje. Konvekcinėje korsnelėje: apie 20 min. šildyti 210°C temperatūroje įjungus ventiliatorių. Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1–1,2 kg. Į gaminį įeina tik sparneliai be sparnų galų. 1 vnt ~ 45 g. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Paruošimo būdas: Konvekcinėje orkaitėje: kepti iki 200ºC įkaitintoje orkaitėje 10-12 min. Pakarotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,6–2,1kg. Į pakuotę įeina 4 vnt. antienos šlaunelių su kaulu, kurių kiekvienos svoris ~300- 350g. Sultinys ir riebalai sudaro ~25% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir šildyti 10 min. 80°C garuose arba apie 20 min. iki 200°C įkaitintoje orkaitėje. Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,1–1,5 kg. Į vieną pakuotę įeina 6 vnt. triušienos galinių šlaunelių, kurių kiekvienos svoris su kaulu ~ 150–200 g. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~18% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir šildyti 80°C temperatūros garuose apie 10 min. arba iki 160°C temperatūros įkaitintoje konvekcinėje orkaitėje apie 10-15 min. Pakartotinai neužšaldyti

Neturime

Vakuuminės pakuotės svoris ~700–900g. Pakuotėje viena karka su kaulu. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Paruošimo būdas: šildyti apie 30 min. apie 200°C įkaitintoje orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje apie 7 min. esant 700W.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00