+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Brandinta jautiena atvėsinta

Tinklelis
Sąrašas

Rikiavimas
Neturime

Br/šl Jautienos kumpio trikampis raumuo (Tri-Tip) ~1,2- 1,7 kg CHARRUA HEREFORD GRAIN UY atv

Neturime

Br/šl Jautienos pikanja (picanha) ~1,4- 1,6 kg CHARRUA HEREFORD GRAIN UY atv

Neturime

Išpjova yra labai švelni jautienos dalis, kadangi šis raumuo nėra sunkiai dirbantis. Ši mėsa gaunama iš angusų ir herefordo veislių galvijų, auginamų Urugvajuje, ganomų atvirose pampose ir šeriamų grūdais mažiausiai 120 dienų. Mėsa yra drėgnai brandinama bent 28 dienas.

Neturime

Šoninės kepsnys yra išpjaunamas iš paslėpsnio. Jam būdinga rupi struktūra, nes jis gaunamas iš raumeningos galvijo dalies. Jis yra turtingo skonio ir gausus riebalų, dėl kurių mėsa suminkštėja ir išlaiko savo tekstūrą. Šoninė gaunama iš angusų ir herefordo veislių galvijų, auginamų Urugvajuje, ganomų atvirose pampose ir šeriamų grūdais mažiausiai 120 dienų. Mėsa yra šlapiai brandinama bent 28 dienas.

Neturime

Antrekotas pasižymi tarpraumeniniais riebalais, suteikiančiais jam turtingą skonį. Jis gaunamas iš angusų ir herefordo veislių galvijų, auginamų Urugvajuje, ganomų atvirose pampose ir šeriamų grūdais mažiausiai 120 dienų. Mėsa yra drėgnai brandinama bent 28 dienas.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00