+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Mėsa šaldyta

Tinklelis
Sąrašas

Rodoma 1–16 iš 57

Rikiavimas

Jautienos mentė apipjaustyta. Rekomenduojama troškinių gamybai.

Jautienos nugarinė apipjaustyta. Rekomenduojame kepsnių, troškinių gamybai.

Jautienos nugarinė apipjaustyta. Rekomenduojame kepsnių, troškinių gamybai.

Puikus pasirinkimas kepsnelių gamybai, troškinimui.

Avienos nugarinė su 8 šonkauliais. Labai populiari kepsniams ruošti.

Jautienos išpjova. Rekomenduojama steikams ruošti.

Jautienos išpjova. Rekomenduojama steikams ruošti.

Jautienos išpjova. Rekomenduojama steikams ruošti.

Kiaulienos šoninė – puikus pasirinkimas pusryčiams, burgeriams.

Kiaulienos šoninė – puikus pasirinkimas pusryčiams, burgeriams.

Puikus pasirinkimas kepsnių gamybai, šašlykams, plovui.

Puikus pasirinkimas kepsnių, šašlykų, plovo gamybai.

Kiaulienos šoninė – puikus pasirinkimas pusryčiams, burgeriams.

80% liesos mėsos, todėl puikiai tiks visiems maltos mėsos gaminiams.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,4– 1,8kg. Į pakuotę įeina 6 vnt. antienos krūtinėlių, kurių kiekvienos svoris ~190- 240g. Sultinys išsiskyręs terminio apdorojimo metu sudaro ~20% gaminio svorio.

• Paruošimo būdas: atitirtipni kambario temperatūroje. Kepti keptuvėje iš visų pusių, kol produktas taps auksinės spalvos. Kepti iki 200ºC įkaitintoje konvekcinėje krosnelėje 10 min. arba 220ºC. Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,6–2,8 kg. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~35% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir supjausčius šildyti 80°C temperatūros garuose apie 15 min. (arba 100°C temperatūroje 8 min.). Pakartotinai neužšaldyti.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00