+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Brandinta jautiena šaldyta

Tinklelis
Sąrašas

Rikiavimas

Šis skanus ir lengvas užkandis gaminamas iš 100% natūralios mėsos, išpjautos iš apvaliojo kumpio. Mėsa gaunama iš angusų, herefordo ir zebu veislių galvijų, auginamų Pietų Amerikoje, ganomų atvirose pampose ir šeriamų tik žole.

„KITCHEN me“ šaldytos jautienos didkepsnis “Tournedos” pasižymi ypatingu minkštumu bei šilkiniu švelnumu.

„BLACK ANGUS“ didkepsniai gaminami iš aberdynų-angusų mentės: šie Škotijoje išvesti mėsiniai galvijai dėl išskirtinio mėsos skonio laikomi viena geriausių veislių pasaulyje. Prieš šaldant jautiena mažiausiai 28 dienas brandinama sausuoju būdu: taip dar labiau sustiprinamas intensyvus jos skonis

„KITCHEN me“ šaldyto jautienos didkepsnio „RIB EYE“ pakuotė – greičiausias kelias į gurmanišką, tačiau paprastai paruošiamą vakarienę.

„KITCHEN me“ šaldytas jautienos didkepsnis „TOMAHAWK“ – tiesiausias kelias į ovacijas virtuvėje!

„KITCHEN me“ šaldytas jautienos didkepsnis „T-BONE“ – idealus pasirinkimas gurmaniškai, bet greitai paruošiamai vakarienei. Šis rostbifo didkepsnis su T formos kauliuku išpjaunamas ties jaučio juosmeniu ir nugara.

Jautienos išpjova Filet Mignon (jautienos išpjovos medalionai) išpjaunama iš nugarinės. Tai – labai švelni mėsa, kuri tiesiogine prasme tirpsta burnoje. Puikios tekstūros mėsoje beveik nėra riebalų. Mėsa gaunama iš angusų, herefordo ir zebu veislių galvijų, auginamų Pietų Amerikoje, ganomų atvirose pampose ir šeriamų tik žole.

Jautienos išpjova Filet Mignon (jautienos išpjovos medalionai) išpjaunama iš nugarinės. Tai – labai švelni mėsa, kuri tiesiogine prasme tirpsta burnoje. Puikios tekstūros mėsoje beveik nėra riebalų. Mėsa gaunama iš angusų, herefordo ir zebu veislių galvijų, auginamų Pietų Amerikoje, ganomų atvirose pampose ir šeriamų tik žole.

Jautienos išpjova Filet Mignon (jautienos išpjovos medalionai) išpjaunama iš nugarinės. Tai – labai švelni mėsa, kuri tiesiogine prasme tirpsta burnoje. Puikios tekstūros mėsoje beveik nėra riebalų. Mėsa gaunama iš angusų, herefordo ir zebu veislių galvijų, auginamų Pietų Amerikoje, ganomų atvirose pampose ir šeriamų tik žole.

Br/šl Jautienos antrekotas su kaulu (rib eye steak) “The Meat Lovers” ~250g AU šald

Antrekotas išpjaunamas iš the lightly worked upper rib cage area. Šioje mėsoje yra šiek tiek tarpraumeninių riebalų, suteikiančių jai sodrų skonį. Nieko keisto, kad tai yra mėgstamas kepsnys. Mėsa gaunama iš angusų, herefordo ir zebu veislių galvijų, auginamų Pietų Amerikoje, ganomų atvirose pampose ir šeriamų tik žole.

Šlapiai brandintas jautienos “T-bone” kepsnys.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00