+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Sous Vide mėsos gaminiai šaldyti

Tinklelis
Sąrašas

Rikiavimas

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,4– 1,8kg. Į pakuotę įeina 6 vnt. antienos krūtinėlių, kurių kiekvienos svoris ~190- 240g. Sultinys išsiskyręs terminio apdorojimo metu sudaro ~20% gaminio svorio.

• Paruošimo būdas: atitirtipni kambario temperatūroje. Kepti keptuvėje iš visų pusių, kol produktas taps auksinės spalvos. Kepti iki 200ºC įkaitintoje konvekcinėje krosnelėje 10 min. arba 220ºC. Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,6–2,8 kg. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~35% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir supjausčius šildyti 80°C temperatūros garuose apie 15 min. (arba 100°C temperatūroje 8 min.). Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,6–2,8 kg. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir supjausčius šildyti 80°C temperatūros garuose apie 15 min. (arba 100°C temperatūroje 8 min.). Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~700–900g. Pakuotėje viena karka su kaulu. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir šildyti apie 30 min. apie 200°C įkaitintoje orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje apie 7 min. esant 700W. Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,6–2,8kg. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir supjausčius šildyti 80°C temperatūros garuose apie 15 min. Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,6–2,8kg. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir supjausčius šildyti 80°C temperatūros garuose apie 15 min. (arba 100°C temperatūroje 8 min.). Papildomai neužšaldyti.

Vakuuminėje pakuotėje yra 2 vyniotiniai, kurių kiekvieno svoris ~1 kg. Vyniotinis pagamintas iš vištienos mėsos išorėje ir yra įdarytas malta vištiena, baziliko ir oregano prieskoniais bei džiovintais pomidorais. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminėje pakuotėje yra 2 vyniotiniai, kurių kiekvieno svoris ~1,2 kg. Vyniotinis pagamintas iš višttienos mėsos išorėje ir yra įdarytas malta kiauliena, virtu kiaulienos kumpiu, rūkyta kiaulienos šonine ir špinatais. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje. Šildyti apie 15-20 min. iki 190°C įkaitintoje konvekcinėje krosnelėje arba apie 20-30 min. 200°C įkaitintame garintuve kol produkto paviršius įgaus auksinį atspalvį. Pakartotinai neužšaldyti

Pavieniai didesni nei 100 kg užsakymai be prognozės tvirtinami individualiai pagal galimybes.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1–1,5 kg. Šonkauliai mėsingi, juos sudaro ~66% mėsos, ~34% kaulų. Rekomenduojamas svoris vienai porcijai- 300g (200g iškeptos mėsos). Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir šildyti konvekcinėje krosnelėje/ karšto oro orkaitėje 12-15 min. 200°C temperatūroje. Konvekcinėje korsnelėje: apie 20 min. šildyti 210°C temperatūroje įjungus ventiliatorių. Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1–1,2 kg. Į gaminį įeina tik sparneliai be sparnų galų. 1 vnt ~ 45 g. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~15% gaminio svorio. Paruošimo būdas: Konvekcinėje orkaitėje: kepti iki 200ºC įkaitintoje orkaitėje 10-12 min. Pakarotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,6–2,1kg. Į pakuotę įeina 4 vnt. antienos šlaunelių su kaulu, kurių kiekvienos svoris ~300- 350g. Sultinys ir riebalai sudaro ~25% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir šildyti 10 min. 80°C garuose arba apie 20 min. iki 200°C įkaitintoje orkaitėje. Pakartotinai neužšaldyti.

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,1–1,5 kg. Į vieną pakuotę įeina 6 vnt. triušienos galinių šlaunelių, kurių kiekvienos svoris su kaulu ~ 150–200 g. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~18% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir šildyti 80°C temperatūros garuose apie 10 min. arba iki 160°C temperatūros įkaitintoje konvekcinėje orkaitėje apie 10-15 min. Pakartotinai neužšaldyti

Neturime

Vakuuminės pakuotės svoris ~1,6–2,8 kg. Sultinys susidaręs terminio apdorojimo metu sudaro ~20% gaminio svorio. Paruošimo būdas: atitirpinti kambario temperatūroje ir supjausčius šildyti 80°C temperatūros garuose apie 15 min. (arba 100°C temperatūroje 8 min.). Pakartotinai neužšaldyti.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00