+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Mėsininkų rojus

Tinklelis
Sąrašas

Rikiavimas

Kiaulienos šoninė iškaulinta su ir iškaulinta be papilvės.

Kiaulienos šonkauliai išpjaustyti stiliumi “St. Louis-style spare ribs”.

Balti Cornish jūros druskos dribsniai surenkami rankomis Didžiosios Britanijos pakrantėse, iš A klasės gryno jūros vandens. Jie yra praturtinti daugiau nei 60 skirtingų mineralų, švelnūs ir tiesiog tirpsta burnoje, suteikdami subtilų sūrumo skonį. Cornish jūros druskos dribsniai natūraliai turi mažiau natrio chlorido, todėl yra sveikesnis pasirinkimas nei perdirbta valgomoji druska.

Šis skanus ir lengvas užkandis gaminamas iš 100% natūralios mėsos, išpjautos iš apvaliojo kumpio. Mėsa gaunama iš angusų, herefordo ir zebu veislių galvijų, auginamų Pietų Amerikoje, ganomų atvirose pampose ir šeriamų tik žole.

„BLACK ANGUS“ didkepsniai gaminami iš aberdynų-angusų mentės: šie Škotijoje išvesti mėsiniai galvijai dėl išskirtinio mėsos skonio laikomi viena geriausių veislių pasaulyje. Prieš šaldant jautiena mažiausiai 28 dienas brandinama sausuoju būdu: taip dar labiau sustiprinamas intensyvus jos skonis

Neturime

Išpjova yra labai švelni jautienos dalis, kadangi šis raumuo nėra sunkiai dirbantis. Ši mėsa gaunama iš angusų ir herefordo veislių galvijų, auginamų Urugvajuje, ganomų atvirose pampose ir šeriamų grūdais mažiausiai 120 dienų. Mėsa yra drėgnai brandinama bent 28 dienas.

Neturime

Šoninės kepsnys yra išpjaunamas iš paslėpsnio. Jam būdinga rupi struktūra, nes jis gaunamas iš raumeningos galvijo dalies. Jis yra turtingo skonio ir gausus riebalų, dėl kurių mėsa suminkštėja ir išlaiko savo tekstūrą. Šoninė gaunama iš angusų ir herefordo veislių galvijų, auginamų Urugvajuje, ganomų atvirose pampose ir šeriamų grūdais mažiausiai 120 dienų. Mėsa yra šlapiai brandinama bent 28 dienas.

Neturime

Antrekotas pasižymi tarpraumeniniais riebalais, suteikiančiais jam turtingą skonį. Jis gaunamas iš angusų ir herefordo veislių galvijų, auginamų Urugvajuje, ganomų atvirose pampose ir šeriamų grūdais mažiausiai 120 dienų. Mėsa yra drėgnai brandinama bent 28 dienas.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00