+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Neturintiems laiko

Tinklelis
Sąrašas

Rodoma 1–16 iš 181

Rikiavimas

Klasikinis, puikaus skonio ir tvirtos konsistencijos padažas ,,1000 salų Hellmann’s”. Puikiai tinka kepsninėse ruošiamiems patiekalams, salotoms, jūrų gėrybėms, sumuštiniams ar daržovių užkandžiams. Subalansuoto skonio su pomidorų ir paprikų natomis. Sudėtyje yra daržovių gabaliukų. Be konservantų ir dirbtinių dažiklių.

Burgudiškai paruoštos sraigės. Sudedamosios dalys: SRAIGIŲ mėsa 50% (Helix Lucorum), SVIESTAS, vanduo, česnakai 1,5%, druska 1%, petražolės 1%, pipirai 0,03%, prieskoniai (sudėtyje yra SALIERO).

Unikalus kreminis padažas ,,Knorr” su brokolių gabaliukais, pagamintas iš 4 sūrių kombinacijos – su mėlynuoju pelėsiu, kietojo ir „Cresceneza”” tipo sūrių. Idealus prie įvairių rūšių mėsos, žuvies, daržovių ir Italijos virtuvės patiekalų.

Agurkų ir garstyčių salotos tiks prie įvairiausių mėsos ar žuvies patiekalų. Jos ne tik papuoš stalą, bet ir suteiks naujo, aitresnio skonio.

Rekomenduojama gardinti patiekalus iš grybų, mėsos, įvairių kruopų ir daržovių. Tinka gardinti sriubas, troškinius ir padažus. Grybų gabaliukai suteiks gaminamiems patiekalams lengvą miško grybų aromatą.

Klasikinis baltasis padažas ,,Knorr” – tobulo skonio ir konsistencijos padažas, nepakeičiamas ruošiant grietininius padažus. Jis pasižymi švelnia kremine tekstūra. Dera su kitomis patiekalo sudedamosiomis dalimis. Tinkamas ir kaip padažo pagrindas. Šį baltą padažą paprasta ir greita paruošti.

„Knorr“ raudonieji barščiai daro įspūdį dėl savo tradicinio skonio ir spalvos, neturi skonio stipriklių. Kaip prieskonis, jis pagilins skonį ir suteiks ryškią spalvą jūsų originaliam barščiui. Universalus, atviras skonio profilis, leidžiantis kūrybiškai užbaigti patiekalą, nepriklausomai nuo regioninės virtuvės specifikos. Gali būti naudojama kaip pagrindas arba prieskoniai autoriniams virtuvės šefo barščiams. Tinka taip pat šaltibarščiams ir keptiems burokėliams. Produkte yra didžiausias raudonųjų burokėlių ekstrakto kiekis rinkoje (kaip dalį birių produktų, skirtų gastronomijai).

Pomidorų padažas su pomidorų gabaliukais
.

Trintų pomidorų padažas su morkomis, cukinijomis, paprikomis, porais, pastarnokais.

Trintų pomidorų padažas su saulėje džiovintais pomidorais ir Viduržemio regiono prieskoniais.

Bulvių skiltelės su odele puikiai tinka ir kaip garnyras, ir kaip užkandis.

Bulvių skiltelės su odele, puikiai tinka ir kaip garnyras ir kaip užkandis.

Prieskonių mišinys ,,Pommes Frites” keptoms, gruzdintoms bulvėms. Sudėtyje yra paprikos, svogūnų, kario. Tinka veganams ir vegetarams.

Tinka gardinti gruzdintas, virtas ir keptas bulvytes, patiekalus iš tarkuotų bulvių, įvairių daržovių ir kruopų. Gardinama tiek patiekalo ruošimo pradžioje, tiek baigiant gaminimą. Rekomenduojame 1 kg daržovių – 20 g prieskonių.

Šios bulvių rožytės puikiai papuoš bet kurį mėsos ar žuvies patiekalą. Iš vidaus bulvių košė liks minkštutė, o iš išorės – apskrudusi.

Šie kroketai puikiai tiks kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų. Iš vidaus bulvių košė liks minkštutė, o iš išorės – apskrudusi.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00