+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Prancūziška virtuvė

Tinklelis
Sąrašas

Rodoma 1–16 iš 25

Rikiavimas

Burgudiškai paruoštos sraigės. Sudedamosios dalys: SRAIGIŲ mėsa 50% (Helix Lucorum), SVIESTAS, vanduo, česnakai 1,5%, druska 1%, petražolės 1%, pipirai 0,03%, prieskoniai (sudėtyje yra SALIERO).

Klasikinis baltasis padažas ,,Knorr” – tobulo skonio ir konsistencijos padažas, nepakeičiamas ruošiant grietininius padažus. Jis pasižymi švelnia kremine tekstūra. Dera su kitomis patiekalo sudedamosiomis dalimis. Tinkamas ir kaip padažo pagrindas. Šį baltą padažą paprasta ir greita paruošti.

Bulvių gratini – tai bulvių ir sūrio pyragas populiarus visame pasaulyje.

Aksominis, lengvai kreminės konsistencijos citrininis – sviestinis ,,Knorr” padažas puikiai pabrėžia paukštienos, žuvies, triušienos ir daržovių skonį. Leidžia pasireikšti virtuvės šefo kūrybiškumui – padažą galima praturtinti žolelėmis, grietine ar vaisių gabaliukais.

Citrinų sultys iš koncentrato, konservantas. Tinka prie salotų, žuvies, mėsos, carpaccio, vaisių salotų, ledų, arbatų, kokteilių.

Sudėtis: vanduo, garstyčių grūdai, actas (20%), druska,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, konservantas kalio metabisulfitas.

Mėsos padažas ,,Gravy Knorr” naudojamas greitai paruošti pagrindą tamsiems padažams, tokiems kaip raudonojo vyno, viskio, medžiotojų ir kt. Puikiai dera prie mėsos patiekalų: jautienos, ėrienos, kiaulienos, žvėrienos, antienos, žąsienos ir pan. Paprastas paruošimas: 100 g produkto + 1 l vandens ir 3 min. virimo.

Rekomenduojama patiekalams iš laukinių paukščių ir žvėrienos gardinti. Tinka skaninti mėsos troškinius, padažus, namines dešras, ant grotelių kepamas mėsas.

Tikras Prancūzijoje pagal unikalų receptą pagamintas “Foie gras” delikatesas.

Lengvai paruošiamas olandiškas padažas ,,Knorr” yra praturtintas sviestiniu skoniu. Padažas išlieka standus, subtilios tekstūros. Idealiai tinka su šparagais, kitomis daržovėmis, mėsos, žuvies, vėžiagyvių ar moliuskų patiekalais.

Olandiško padažo pasta ,,Cuisinor Hollandaise” naudojama mėsos, paukštienos, žuvies, daržovių patiekalams pagardinti.

Unikalios konsistencijos tamsaus padažo pagrindas Demi Glace ,,Knorr” primena mėsos bei paskrudusių kaulų skonį. Šį padažo pagrindą reiktų redukuoti ar sutirštinti. Jis suteikia galimybę pagardinti ir sukurti autorinį padažą, kaip pvz., mėsos, pipirų, medžiotojų ar raudonojo vyno. Tinka a’la carte padažams ir mėsai troškinti. Idealus prie guliašo, suktinukų, Stroganovo kepsnio, guliašinės sriubos.

Persiladas – klasikinio prancūziško pagardo variacija iš džiovintų prieskonių. Šiais prieskoniais gardinami padažai, sriubos, daržovių patiekalai, žuvis ir paukštiena. Tinka gardinti salotas ir įvairius šaltus užkandžius.

Mėlynojo pelėsio Remberter prancūziškas sūris gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno, 50% riebumo. Minkštimas šviesiai geltonas, skonis vidutinio aitrumo, su aiškiai jaučiamu pelėsio poskoniu. Sūrio gamyboje naudojamos Penicillium bakterijos, kurios tolygiai plinta brandinimo eigoje sūrį badant ilgomis adatomis.

Aromatinga prieskoninių žolelių pasta ,,Primerba Knorr” skirta patiekalams gardinti. Jos pagrindą sudaro Provanso virtuvei būdingos šviežios žolelės ir prieskoniai, konservuoti augaliniuose aliejuose su druska. Užtikrina turtingą, koncentruotą šviežių Provanso žolelių skonį ir kvapą ištisus metus. Rekomenduojama įvairiems karštiems (sriuboms, padažams, žuviai ir jūros gėrybėms, mėsai, daržovėms, makaronams) ir šaltiems patiekalams (salotoms, jogurtiniams padažams, vinaigrette užpilams, taip pat marinatams ir faršams).

Sviestinis kruasanas yra vienas mėgstamiausių visų pasaulio šalių saldėsis… Puikiai tinkantis pusryčių stalui ir kavos pertraukėlėms.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00