+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
22,43 3 prekės

Pusgaminiai šaldyti

Tinklelis
Sąrašas

Rodoma 1–16 iš 32

Rikiavimas

Sudedamosios dalys: lietinis blynas 75 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, pienas, kefyras, rapsų aliejus, cukrus, valgomoji druska), mėsos įdaras 25 % (virta vištiena 43 %, virta kiauliena 26 %, virta jautiena 18 %, kepti svogūnai (svogūnai, rapsų aliejus), valgomoji druska, prieskoniai).

Sudedamosios dalys: Lietinių pusgaminis 75 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, pienas, kefyras, rapsų aliejus, cukrus, valgomoji druska); varškės įdaras 25 % (liesa varškė 75 %, geriamasis vanduo, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, cukrus, vanilinas).

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, kefyras, rapsų aliejus, cukrus, druska. mėsos įdaras(40%): kiauliena, vištiena, svogūnai, vanduo, druska, prieskoniai.

Maltinis mėsainiams brandinta jautiena 100% 150g Ø11cm vak šald BLRS

Maltinis mėsainiams brandinta jautiena 100% Black angus 20x200g Ø11cm duj šald

100% augalinės kilmės mėsos faršo alternatyva. Faršas lengvai formuojamas, todėl nebereikia dėti kiaušinio pakaitalų. Tereikia įsidėti prieskonių ir suteikti norimą formą. Prieš naudojimą atšildyti.

Maltinis mėsainiams, jautiena 99,9% (8x 100g) ~13cm h~0,8cm maiš šald

Maltinis mėsainiams jautiena 99,9% (8x130g) Ø~13cm h~1cm maiš šald

Angus Burger yra ypač sultingas mėsainis, pagamintas iš angusų veislės galvijų, auginamų Australijoje, mėsos. Ypatingą mėsainio skonį lemia tai, kad angusų veislės galvijai 120 dienų šeriami grūdais, o prieš gaminant šį skanų mėsainį, mėsa drėgnai brandinama bent 38 dienas.

Angus Burger yra ypač sultingas mėsainis, pagamintas iš angusų veislės galvijų, auginamų Australijoje, mėsos. Ypatingą mėsainio skonį lemia tai, kad angusų veislės galvijai 120 dienų šeriami grūdais, o prieš gaminant šį skanų mėsainį, mėsa drėgnai brandinama bent 38 dienas.

Gnocchi – tai itališki bulvių virtinukai. Jų sudėtyje yra 68% bulvių. Virtinukai yra kriauklelių formos, išorėje turi bangeles. Virtinukus galima ruošti su įvairiais mėsos, žuvies ar daržovių patiekalais.

Sudedamosios dalys: tešla 65% , mėsos įdaras 35% (kiauliena 75%, vištiena 12%). Paruošimo būdas: koldūnus dėti į verdantį pasūdytą vandenį. Kai iškils į paviršių, sumažinti ugnį ir virti dar 5–7 min.

Sudedamosios dalys: tešla 65% (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, rapsų aliejus, valgomoji druska), mėsos įdaras 35% (kiauliena 75%, vištiena 12%, svogūnai, žirnių skaidulos, druska, prieskoniai).

Pagal unikalų virtuvės šefės Beatos Nicholson receptą sukurti koldūnai.

“Liūtuko” koldūnai, ypač tinkantys kepti.

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska, mėsos įdaras 32% (kiauliena, vištiena, svogūnai, vanduo, sojos baltymai, bulvių krakmolas, druska, prieskoniai).

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00