+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Virtiniai

Tinklelis
Sąrašas

Rikiavimas

Gnocchi – tai itališki bulvių virtinukai. Jų sudėtyje yra 68% bulvių. Virtinukai yra kriauklelių formos, išorėje turi bangeles. Virtinukus galima ruošti su įvairiais mėsos, žuvies ar daržovių patiekalais.

Sudedamosios dalys: tešla 65% , mėsos įdaras 35% (kiauliena 75%, vištiena 12%). Paruošimo būdas: koldūnus dėti į verdantį pasūdytą vandenį. Kai iškils į paviršių, sumažinti ugnį ir virti dar 5–7 min.

Sudedamosios dalys: tešla 65% (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, rapsų aliejus, valgomoji druska), mėsos įdaras 35% (kiauliena 75%, vištiena 12%, svogūnai, žirnių skaidulos, druska, prieskoniai).

Pagal unikalų virtuvės šefės Beatos Nicholson receptą sukurti koldūnai.

“Liūtuko” koldūnai, ypač tinkantys kepti.

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska, mėsos įdaras 32% (kiauliena, vištiena, svogūnai, vanduo, sojos baltymai, bulvių krakmolas, druska, prieskoniai).

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo, mėsos įdaras 38% (vištiena, kiauliena, vanduo, svogūnai, sojos baltymai, prieskoniai, druska).

Sudedamosios dalys: tešla 50%, mėsos įdaras 50% (kiauliena 76%, vištiena 5%, jautiena 3%). Užšaldytus koldūnus sudėti į pasūdytą pagal skonį verdantį vandenį (vandens santykis su pusfabrikačiu 4 : 1). Koldūnams užvirus, pavirkite juos dar 7-10 min. Išvirti koldūnai patiekiami su įvairiais padažais.

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, cukrus, kiaušinių masė, druska.

Sudedamosios dalys: tešla 60%, mėsos įdaras 40% (kiauliena 30%, jautiena 30%). Paruošimo būdas: dėti į verdantį pasūdytą vandenį. Iškilus į paviršių, sumažinti ugnį ir virti 3–5 min. Paruošimo būdas: dėti į verdantį pasūdytą vandenį. Iškilus į paviršių, sumažinti ugnį ir virti 3–5 min.

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska, varškės įdaras 38% (varškė 80%, vanduo, cukrus, druska).

Sudedamosios dalys: tešla 62% (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, druska ), mėsos įdaras 38% (jautiena 36%, kiaulienos lašiniai 22%, geriamasis vanduo, svogūnai, druska, prieskoniai).

Neturime

Pagal unikalų virtuvės šefės Beatos Nicholson receptą sukurti koldūnai.

Neturime

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska, įdaras 53% (kalakutiena 55%, daržovės 35% (svogūnai, morkos, brokoliai, žiediniai kopūstai) rapsų aliejus, prieskoniai.

Neturime

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo, mėsos įdaras (38%): rūkyta kiauliena (30%), kiauliena, vištiena, svogūnai, prieskoniai, druska.

Neturime

Sudedamosios dalys: tešla 60%,  mėsos įdaras 40% (kiauliena 44%, jautiena 25%, vištiena 15%). Užšaldytus koldūnus sudėti į pasūdytą pagal skonį verdantį vandenį (vandens santykis su pusfabrikačiu 4 : 1). Koldūnams užvirus, pavirkite juos dar 7-10 min. Išvirti koldūnai patiekiami su įvairiais padažais.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00