Mėlynojo pelėsio Remberter prancūziškas sūris gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno, 50% riebumo. Minkštimas šviesiai geltonas, skonis vidutinio aitrumo, su aiškiai jaučiamu pelėsio poskoniu. Sūrio gamyboje naudojamos Penicillium bakterijos, kurios tolygiai plinta brandinimo eigoje sūrį badant ilgomis adatomis.
Mėlynojo pelėsio sūris, 50 proc. riebumo, kreminės tekstūros, stipraus aromato, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno pagal nuo seno saugomą gamybos receptą. Jo gimtinė yra Auvergne regionas, Pietų Prancūzijoje. Šis regionas pasižymi unikaliu vulkaniniu ir granitiniu dirvožemiu, turinčiu daug mikroelementų, atšiauriu klimatu, dėl kurio išsivystė itin specifinė augmenija, įtakojanti išskirtinį sūrio Azul skonį.