+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Viduržemio virtuvė

Tinklelis
Sąrašas

Rodoma 1–16 iš 86

Rikiavimas

Baltojo vyno actas su acto rūgšties rūgštingumu ne mažesniu kaip 6%. Tinka vegetarmas, be laktozės ir glitimo.

Citrinų sultys iš koncentrato, konservantas. Tinka prie salotų, žuvies, mėsos, carpaccio, vaisių salotų, ledų, arbatų, kokteilių.

Sudėtis: vanduo, garstyčių grūdai, actas (20%), druska,rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis, konservantas kalio metabisulfitas.

Greitai paruošiamas ,,Knorr” užpilas originalioms graikiškoms salotoms. Šis užpilas tiks ir kitoms jūsų ruošiamoms salotoms ar daržovėms pagardinti.

Žaliosios alyvuogės be kauliukų, vanduo, druska, rūgštingumą reguliuojantčios  medžiagos pieno rūgštis ir citrinų rūgštis.

Žaliosios alyvuogės “Colossal”, vanduo, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – pieno rūgštis, antioksidantas (citrinų rūgštis).

Ramiojo vandenyno kalmarų filė (Lot. Todarodes Pacificus) vartojama tiek skrudinta, tiek virta, troškinta ar kepta.

Kaparėliai, vanduo, actas, druska.

Sudėtis: kapariai su koteliais, vanduo, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga, acto rūgštis.

Konservuoti vakuume avinžirniai paruošiami iš sausų sėklų ir rehidratuojami mirkant „Cicer arietum L“.

Aromatingas bei gaivus krapų užpilas ,,Knorr” dera su salotomis, daržovėmis ir įvairiais mėsos užkandžiais. Greitai ir paprastai paruošiamas jogurto arba alyvuogių aliejaus pagrindu. Puikiai paryškina salotų ir šviežių daržovių skonius. Maišomas su majonezu tiks prie keptos žuvies, mėsos ar bulvių.

Tinka gardinti verdamus sultinius, sriubas, padažus ir marinatus. Paryškina konservuojamų, troškinamų ir kepamų patiekalų skonį. Tinka karštam vynui ir saldiems patiekalams paskaninti. Malti, dedami į imbierinę meduolių tešlą.

,,Knorr” sausas žaliųjų citrinų skonio mišinys. Paruošto produkto 2 litrų išeiga lygintina su 80 žaliųjų citrinų kiekiu.

Laurų lapai plačiai naudojami sriuboms, mėsos patiekalams, troškiniams, padažams, konservams, marinatams gardinti. Jų dedama terminio apdorojimo pradžioje. Nepamirškite jų išimti iš paruoštų patiekalų.

Hijos de Salvador Rodríguez S.A., ispaniškų sūrių gamintojas sukūrė sūrių liniją, kuriai būdingi minkšti, balti, kreminiai, lygios tekstūros sūriai. Ši linija ypatinga tuo, kad ją sudaro ožkų pieno sūriai pagardinti ananasais, mangais, juodaisiais pipirais, paprikomis, žolelėmis ir pelenais. Būtent šis sūris ir pasižymi balta ir lygia vidine sūrio tekstūra, padengta juodos spalvos pelenais.

Unikalios konsistencijos tamsaus padažo pagrindas Demi Glace ,,Knorr” primena mėsos bei paskrudusių kaulų skonį. Šį padažo pagrindą reiktų redukuoti ar sutirštinti. Jis suteikia galimybę pagardinti ir sukurti autorinį padažą, kaip pvz., mėsos, pipirų, medžiotojų ar raudonojo vyno. Tinka a’la carte padažams ir mėsai troškinti. Idealus prie guliašo, suktinukų, Stroganovo kepsnio, guliašinės sriubos.

Skubate?
Priimame užsakymus telefonu
+370 650 65136 I-V 09:00-18:00