+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Paruošimas:

Biskvitas: kiaušiniai su cukrumi išplakami iki standžių putų, įmaišomas jogurtas, migdolų miltai, kvietiniai miltai, kepimo milteliai. Lėtai maišant įpilamas alyvuogių aliejus bei įmaišoma tarkuota citrinų žievelė.  Masė sudedama į ½ GN skardą ir kepama 163 °C temp., 18 min.

Mascarpone kremas: iš cukraus ir vandens išverdamas sirupas. Jame ant silpnos kaitros 50 min – 1 val. verdami migdolai (be luobelių). Iš gautos masės sumalama piurė (jei trūksta sirupo, užpilama dar ir paverdama), perkošiama per sietą. Riešutų piurė sumaišoma su mascarpone. Jei yra poreikis, mascarpone galima išplakti.

Vaisiai: iš citrinų sulčių, medaus ir čiobrelių išverdamas sirupas. Sirupas atvėsinamas. Vaisiai sudedami į vakuumavimo maišelį, įpilama sirupo ir užvakuumuojama. Atidaroma kitą dieną. Įdedama tirštiklio ir sumaišoma.

Marinuoti vaisiai su biskvitu ir migdolų – mascarpone kremu

Ingredientai

Biskvitas:

Vaisiai:

Mascarpone kremas:

Sirupas: