+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Paruošimas:

Užpilui skirti ingredientai sumaišomi iki vientisos masės.

Avokado puselės atšildomos šaldytuve, supjaustomos riekelėmis. Svogūnai nuvalomi, nuplaunami ir supjaustomi žiedeliais. Pomidorai nuplaunami ir perpjaunami pusiau, salotos ir daiginta liucerna nuplaunamos ir nusausinamos.

Ingredientai sluoksniuojami lėkštėje, ant viršaus dedama rūkyta žuvis ir kanapių sėklos.

Rūkytos žuvies salotos su avokadais

Ingredientai

Rūkytos lydekos salotos su avokadais ir liucernų daigais

  • Karštai rūkyta žuvis 50 g
  • Avokadai 40 g
  • Liucernų daigai 30 g
  • Salotų užpilas 20 g
  • Vyšniniai pomidorai 30 g
  • Salotų lapeliai 30 g
  • Mėlynasis svogūnas 10 g
  • Kanapių sėklos, lukštentos 5 g

Salotų užpilas: