
Paruošimas:
Pirmiausiai išverdama uogų tyrė, susmulkinama smulkintuvu ir pertrinama per sietą, kad neliktų uogų sėklų ir odelių.
Saldžios bulvės kepamos gruzdintuvėje 175°C temp., 2 min 15 s,apibarstoma pudra.
Kokosų traškučiui skirti ingredientai sumalami smulkintuvu ir dedami plonu sluoksniu ant silikoninio kilimėlio. Džiovinama konvekcinėje krosnyje 80 – 90 °C temp. 2 – 3 val.
Biskvitui skirtas sviestas ištirpinamas, atvėsinamas. Suplakami kiaušiniai su druska ir cukrumi iki standžių putų, dedami miltai, sviestas ir burokėlių marinatas. Viskas išmaišoma šluotele, pilama į sifoną ir purškiama į popierinį puodelį (dugne padaryti kelias skylutes), tada dėti į mikrobangų krosnelę ir kaitinti 45 – 60 s. Išėmus apversti puodelį ant lėkštės ir palikti 2 min., po to biskvitą jau galima išimti iš puodelio.
Paruošus visus deserto ingredientus viskas dedama į lėkštę.