+370 650 65136
(I-V 09:00-18:00) arba
Krepšelis tuščias

Paruošimas:

Pyragaičiai: želatina išbrinkinama 50 ml vandens, viskas sudedama į prikaistuvį ir kaitinama 80-85°C, maišoma šluotele, kol masė tampa vientisa, o želatina ištirpsta. Gauta masė išpilstoma į silikonines 30-50 ml ar kito tūrio formeles ir atšaldoma greito užšaldymo kameroje – pyragaičio paviršius turi būti standus, kad jį galėtumėte išimti iš formos.

Obuolių ikrai: sultys ir agaras sudedami į prikaistuvį ir pakaitinami, kol skystis užverda 95 – 98 °C temp. Masė atvėsinama iki +60°C temp., pilama į dispenserį ir lašinama į šaltą aliejų*. Gauti ikrai perkošiami per sietelį ir perplaunami tekančiu vandeniu.

*Aliejų galite panaudoti kitam kartui jį laikydami šaldymo kameroje.

Serbentai verdami su cukrumi, kol masė pasidaro tirštos konsistencijos. Juodųjų serbentų masė susmulkinama trintuvu iki vientisos masės, perošiama per sietelį.

Visi ingredientai dėliojami į lėkštę pasirinkta tvarka. Papuošti galima lofilizuotomis arba šviežiomis uogomis.

Sūrio pyragaičiai su juodaisiais serbentais

Ingredientai

Obuolių ikriukai:

Serbentų coulis: